Как можем да Ви помогнем?Всичко, което трябва да знаете, за да използвате нашите услуги

ЧЗВ означава „често задавани въпроси“, а на нашия уебсайт е включена страница с ЧЗВ, която позволява да се задават и отговарят на въпроси в публичен форум. Страницата с често задавани въпроси е жив, дишащ документ, който ще се актуализира редовно. Всеки път, когато клиент ни зададе въпрос, ние решаваме дали това е нещо, което другите клиенти могат да зададат или да намерят за интересно и полезно да знаят. Уверяваме се, че отговаряме на въпросите ясно и се възползваме от възможността да се свържем с нашите клиенти и да отразяваме личността на нашия бизнес и марка.

Контактна форма

1В1. Кога ще бъде обработена поръчката ми?
Всички поръчки, направени след 13:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през почивни дни се обработват през първия работен ден, следващ почивните дни. Прочетете повече в секция Доставка и Плащане
2В2. Какви методи на плащане приемате?
Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин amerov.org се извършва чрез:
◥ Наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер.

Приемаме банкови преводи, директни банкови депозити и международни парични преводи при поръчки от Партньори или по-големи индивидуални поръчки. За съжаление не приемаме лични или бизнес чекове. Ако плащането се извършва чрез банков превод, директен депозит или международен паричен превод, моля, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ, докато не се свържем с вас с точната сума на поръчката ви. За повече информация и справки разгледайте секция Доставка и Плащане.
3В3. Какви са опциите ми за доставка?
Използваме Speedy като наш транспортен агент. Всички транспортни такси, изчислени онлайн, се основават на нашите дисконтирани цени от Speedy. За повече информация и справки разгледайте секция Доставка и Плащане.
4В4. Приемате ли международни поръчки?
Да, приемаме и обработваме международни поръчки.
5В5. Имате ли минимална поръчка?
Не, можете да си поръчате дори един продукт
Промоции до 68%

Влизане

Изгубена парола?

Количка

Вашата количка е празна.

gdpr-image
С цел да подобри Вашето изживяван този уебсайт използва бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате с Политиката за защита на личните данни.
Прочетете повече